Leidse MeetUp 071

Naar aanleiding van het succes van andere MeetUps, kwamen een aantal Leidse docenten met het idee om een MeetUp071 te starten voor de regio Leiden. Leraren en andere mensen uit het onderwijs die hun kennis en ervaringen delen en elkaar inspireren. Het begon in Rotterdam met de succesvolle MeetUp010, andere gemeentes volgden en ondertussen zijn er landelijk al 11 initiatieven. Daar kan de regio Leiden natuurlijk niet bij achterblijven. Via het netwerk van de Leidse Aanpak was er al snel een groepje enthousiaste mensen gevonden, die mee wilden doen.

Op donderdag 15 juni zal de eerste MeetUp071 worden georganiseerd rond het thema: “de leerling eigenaar van zijn eigen leerproces”. Op deze avond zal er een gevarieerd aanbod zijn van lezingen en workshops rondom dit thema. Verder is er natuurlijk tijd voor uitwisseling van ervaringen en de mogelijkheid om te netwerken. De toegang is gratis, wel wordt een financiële bijdrage gevraagd voor het nuttigen van consumpties.

Thema: De leerling eigenaar van zijn eigen leerproces.
Plaats: Stedelijk Gymnasium Leiden, locatie Socrates. Nieuwe Marnixstraat 90 in Leiden
Tijd: donderdag 15 juni, inloop 19.00 uur, start 19.30 uur, einde 21.30 uur
Wil je er bij zijn? Meld je hier aan.

Heb je ervaringen op dit gebied en wil je het wel delen in de vorm van een korte presentatie of workshop of wil je betrokken zijn bij de organisatie van MeetUp071, neem dan ook contact met ons op via meetup071@gmail.com
We zijn ook te vinden op Facebook (MeetUp071) en Twitter (@MeetUp071). De kracht van zulke bijeenkomsten ligt bij de deelnemers, dus gelieve dit te delen onder je collega’s en kennissen.