Docentenbijeenkomst Natuurkunde

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de eerste docentenbijeenkomst van dit cursusjaar op 7 november 2017. Dit jaar is er weer een gevarieerd programma. Professor Michel Orrit heeft dit jaar de Spinozaprijs gekregen en hij heeft in zijn agenda tijd gevonden om een lezing te geven over zijn onderzoek.

Na het diner zal Paul Logman zich komen voorstellen. Hij is de opvolger van Hans van Bemmel als vakdidacticus bij het ICLON. Dan komt Henk Buisman een bijdrage leveren. Hij heeft groot nieuws over het Kwantumwereld practicum. Daarna komt professor Martin van Exter aan het woord over verplichte matching.

Tom Kooij en Jean-Pierre Nelk zijn afgelopen jaar docent in onderzoek geweest en zullen over hun ervaringen vertellen. De avond wordt afgesloten met een bijdrage van Peter Uylings. Hij is jarenlang lid geweest van de constuctiegroep bij het CITO voor de eindexamens VWO natuurkunde. Hij zal een kijkje geven in de keuken van het CITO en aan de hand van een voorbeeld vertellen hoe een opgave tot stand komt. Voor een uitgebreide toelichting op het programma verwijzen wij u naar deze bijlage.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden  is komen! U kunt dat doen door een reply met het onderwerp aanmelding docentenbijeenkomst 7 november naar dit emailadres te sturen. De deadline voor aanmelding is vrijdag 3 november 9.30u.

Op 7 november staan koffie en thee klaar vanaf 16.30u. U kunt bij ons op het terrein parkeren. Een routebeschrijving naar het Huygens Laboratorium kunt u hier vinden.

Alle cursus data

  • Nov 2017 07

    16.30-20.30
    Docentenbijeenkomst Natuurkunde