Masterclass Scheikunde

De masterclasses zijn bedoeld als inspiratiebron voor docenten scheikunde, die op hun beurt de leerlingen inspireren en misschien zelfs motiveren voor de wetenschap.
Tijdens elke bijeenkomst zullen 1 of 2 inhoudelijke lezingen worden verzorgd door wetenschappers op het gebied van scheikunde en aan scheikunde verwante onderwerpen.
Daarnaast zal er telkens ook één meer praktische onderwerp aan bod komen: bijvoorbeeld op het gebied van de didactiek, of presentatie van aantrekkelijk nieuw lesmateriaal en good practices.
Let op: Zodra de exacte inhoud van de bijeenkomst en de sprekers bekend zijn, zullen deze op de website bekend worden gemaakt. Binnenkort dus meer informatie.

Data en locatie

De reeks masterclasses vinden plaats in Leiden en duren van 16.00 – 20.00 uur. Een maaltijd is inbegrepen. De masterclasses zijn ook los te volgen.

Data Masterclasses schooljaar 2017-2018:

woensdag 13 september 2017
Donderdag 7 december 2017
Maandag 12 februari 2018
Dinsdag 10 april 2018

Doelgroep

De masterclasses zijn bedoeld voor scheikunde docenten uit het vo.

Kosten

Voor leden van het Bètasteunpunt Zuid-Holland en het Regionaal Steunpunt Leiden zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor docenten van scholen die geen lid zijn geldt een cursusgelden van €125,- per masterclass. Bij aanmelding wordt u gevraagd om uw organisatie of school. De factuur van het cursusgeld gaat automatisch richting het door u opgegeven school- of organisatieadres. Deelnemers ontvangen aan het einde een certificaat als bewijs van deelname.

Aanmelden

Meld u hier aan voor de bijeenkomst op 13-09

Certificering

De masterclasses worden aangemeld bij het Lerarenregister.

Aangemeld bij het Register Leraar

Aangemeld bij het Register Leraar

Alle cursus data

  • Sep 2017 13

    16.00-20.00 uur
    Masterclass Scheikunde