Biologie

 

Marjoleine Vermeulen is sinds 2014 werkzaam bij het ICLON als lerarenopleider en vakdidacticus biologie. Zij was twintig jaar werkzaam als docent Biologie en schoolopleider op verschillende VO-scholen. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het coachen van docenten en het vormgeven van professionalisering op diverse vlakken. Deze expertise deelt ze graag vanuit haar rol als coördinator biologie van Regionaal Steunpunt Leiden.

 

Er staat een mooi programma 2017-18 online. We hebben naar aanleiding van vragen uit het veld een divers aanbod samengesteld. Komt u naar het natuur filmfestival in Rotterdam, met uw leerlingen of om zelf geïnspireerd te raken? Heeft u altijd al een practicum voor profielwerkstuk willen ontwikkelen, zelf of met uw TOA of leerlingen? Sluit u dan aan bij de PLG practicum. Wilt u liever zelf door anderen ontwikkeld materiaal testen? Dan bent u welkom bij de masterclass Practicum op 2 november en in het voorjaar. En last but not least, vanwege het grote succes van de masterclasses medische beeldvorming aan het Erasmus MC, wordt dit in 2018 ook bij het LUMC georganiseerd!

 

Ik wens u alleen een mooi professioneel jaar! Het leren van uw leerlingen begint bij het leren van u!

 

In de kantlijn rechts vindt u de data van alle (start)bijeenkomsten die wij aan biologie activiteiten hebben gepland voor 2017-2018.