Nieuwe Masterclasses Medische Beeldvorming i.s.m. Erasmus Medisch Centrum Rotterdam

Op donderdag 8 februari gaat de eerste masterclass van start in de reeks van vier bijeenkomsten. Er is een beperkt aantal plaatsen vrij, dus schrijf snel in!
In onderling overleg kunnen wellicht ook enthousiaste leerlingen van deelnemende collega’s een bijscholing bijwonen.
De zorgacademie van het Erasmus MC wil graag uw kennis verdiepen en u een beeld van de huidige medische techniek schetsen in vier bijeenkomsten van 4 slu. In verband met het bezoeken van afdelingen van het ziekenhuis geldt voor elke bijeenkomst een maximum van 20 personen.
Opleiders van de zorgacademie zullen per Masterclass op de volgende onderwerpen in gaan:
Nucleaire geneeskunde & PET-scan, CT-scan, Röntgen en Echografie.

Elke bijeenkomst zal bestaan uit een theoretische component en waar mogelijk een (inter)actief gedeelte op een van de afdelingen in het academisch ziekenhuis. Zelf ervaren door het Röntgen- of echoapparaat te bedienen behoort tot de mogelijkheden van deze bijscholingsreeks.
Via u als docent komen uw leerlingen in aanraking met voortschrijdende technologische ontwikkelingen op de vlakken Nucleaire Geneeskunde/PET, CT, Röntgen en/of Echografie. U neemt de vakinhoudelijke kennis die nodig is om uit te leggen hoe iets werkt mee naar de klas in de vorm van een prachtige presentatie, die direct toepasbaar is in uw onderwijs. Daarnaast doet u kennis uit de academische ziekenhuispraktijk op.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.