Cisco organiseert samen met PBT het bedrijfsbezoek ‘de wereld van Internet of Things’ (IoT)

Cisco organiseert samen met PBT het bedrijfsbezoek ‘de wereld van Internet of Things’ (IoT), bij Cisco, speciaal voor leraren en schoolleiders VO. Iedere dag komen er meer apparaten bij die worden verbonden met het Internet. De schatting is dat dit om 50 miljard apparaten in 2020 gaat. Deze wereld van Internet of Things brengt een enorme hoeveelheid mogelijkheden, maar ook risico’s met zich mee. Hoe kunnen we ook in de klas de generaties van de toekomst leren 1) deze mogelijkheden te benutten en 2) de risico’s te omzeilen?

Dit bedrijfsbezoek informeert en inspireert u als leraar en schoolleider over de manier waarop we dat kunnen doen! Na het volgen van dit bedrijfsbezoek bent u klaar om in de klas aan de slag te gaan met IoT of Cybersecurity, via het gratis lesmateriaal in de NedAcad leeromgeving.

Wanneer

Donderdag 22 maart (17.00 – 20.00) & dinsdag 27 maart (14.00 – 17.00)

Waar

Haarlerbergweg 13-19, Amsterdam-Zuidoost

Voor wie

Leraren en schoolleiders VO

Nieuwsgierig? Bekijk snel in de bijlage het programma van beide dagen en meld u aan!
Deelname is kosteloos, maar natuurlijk niet vrijblijvend.

Voor meer informatie en vragen, neem contact op met Edith Hilbink (projectleider PBT) via e.hilbink@pbt-netwerk.nl of 06 – 27 88 79 57.