Docentenbijeenkomst Natuurkunde 6-11

Voor de docentenbijeenkomst van 6 november hebben we weer een interessant programma. Professor Henk Hoekstra gaat een lezing geven over de zoektocht naar black energy. Na het diner komt Henk Buisman vertellen over nieuwe ontwikkelingen bij het practicum Quantum Rules. Annelies Vlaar komt uitleg geven bij een app die zij ontwikkeld heeft. Deze app is in de klas te gebruiken bij Quantum Wereld. Liliane Bouma zit in het ontwikkelteam mens &natuur van curriculum.nu en zal daarover vertellen. Marcel Vonk heeft een boek geschreven over zwarte gaten. Dit boek is goed te gebruiken voor een profielwerkstuk. Marcel komt ons vertellen wat de raadsels van zwarte gaten zijn.
Het definitieve programma volgt.
Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is komen! U kunt dat doen door een mail te sturen. De deadline voor aanmelding is donderdag 1 november 9.30 uur.
Op 6 november staan koffie en thee klaar vanaf 16.30u. U kunt op het terrein parkeren. Een routebeschrijving naar het Huygens Laboratorium kunt u vinden via deze link.

Alle cursus data

  • Nov 2018 06

    16:30-20:30 uur
    Docentenbijeenkomst Natuurkunde