Workshop Balancing Robot

In samenwerking met het Science Centre van de TU Delft bieden we de Workshop Balancing Robot aan, waarin u een échte zichzelf-balancerende robot maakt. Hierbij komt onder andere het volgende aan bod: een motor op batterijen bevestigen, een heus hulpchassis met microswitch aansluiten en het solderen van de motorbedrading. Let op: voor deze workshop geldt een maximum van 20 deelnemers. Komt u vooral samen met één of meerdere collega’s!

Opzet

De bijeenkomst start met een rondleiding door het Science Centre en vervolgens is de workshop.
16:00-17:00 uur Rondleiding Science Centre Delft
17:00-18:00 uur Workshop Balancing Robot
18:00-19:00 uur Diner
19:00-20:00 uur Workshop Balancing Robot

Resultaat

U maakt zelf een échte zichzelf-balancerende robot en mag u na afloop mee naar huis nemen. Na deze workshop bent u beter in staat zelf een soortgelijk systeem te ontwerpen en te bouwen.

Datum en locatie

Woensdag 28 november 2018
16:00-20:00 uur
Science Centre Delft
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft

Doelgroep

De Balancing Robot workshop is geschikt voor iedereen met technisch inzicht, van de techniek-enthousiasteling tot de doorgewinterde ingenieur.

Begeleiding

De rondleiding en workshop worden begeleidt door medewerkers van het Science Centre Delft.

Kosten

Voor leden van het Bètasteunpunt Zuid-Holland en het Regionaal Steunpunt Leiden zijn er cursusgelden van €50,- voor materiaalkosten. Voor docenten van scholen die geen lid zijn geldt een cursusgelden van €125,-. Bij aanmelding vragen we u om de naam van uw organisatie of school, zodat we de factuur van het cursusgeld daar naartoe kunnen sturen. Deelnemers ontvangen aan het einde een certificaat als bewijs van deelname.

Aanmelden en meer informatie

Via deze link kunt u zich aanmelden. Vragen kunt u stellen per mail.

Alle cursus data

  • Nov 2018 28

    16:00-20:00 uur
    Workshop Balancing Robot